Kuva-albumi

Uusia teippauksia sinne ja tänne! 4 kuvaa

Muutamia kuvia teippauksista joita laitettiin 29.4.2016. Teippaukset toteutti Racecon Vaasasta.

Liikennepäivä Hollihaassa! 3 kuvaa

Hollihaan alakoululaisille järjestetyssä liikennepäivässä opettajamme Andreas ja Juha havainnollistivat mm. kuorma-autoilijoiden katvealueita, joihin jalankulkija ja pyöräilijä helposti jää näkymättömiin. Heijastimen hyvä näkyvyys todettiin koko koulun voimin!

Moottoripyörillä Ranskassa, Italiassa ja Monacossa 9 kuvaa

JP-Liikennekoulun moottoripyöräkouluttajat ajavat itsekin aktiivisesti moottoripyörillä. Mats ja Jussi kävivät ajokauden 2014 päätteeksi ajelemassa Ranskan Alpeilla, Italiassa ja Monacossa. Tässä muutama kuva makeista maisemista.

Ajoharjoitteluradalla 2015 2 kuvaa

Vietimme maaliskuun ensimmäisen perjantain iltapäivän Vetelissä ajoharjoitteluradalla suunnitellen syventävän vaiheen ratakoulutusta. Paikalla koko opettajaporukkamme, Mats, Ari, Juha, Esa, Ia, Freddi ja Andreas. Mukana myös radanhoitaja Jyri.

Gran Canaria 2013 14 kuvaa

Marraskuussa suuntasimme Gran Canarialle ajamaan moottoripyörillä ja karting-autoilla. Aikaa jäi myös hiekkadyyneillä patkoinnille ja minigolfille. Matkalla mukana olivat Merja, Ia, Mats, Juha, Esa ja Ari.

Ruka Kuusamo 2013 5 kuvaa

Syyskuussa teimme ruskamatkan Kuusamon Rukalle. Yhteistä aikaa vietimme mm. Karhunkierroksella patikoiden ja makkaraa paistaen. Mukana reissussa olivat Merja, Mats, Juha, Esa ja Ari.

Tommi Mäkinen Events 2012 17 kuvaa

Henkilökuntamme kävi tapaamassa rallin nelinkertaista maailmanmestaria Tommi Mäkistä Puuppolassa, jossa hänen yrityksensä valmistaa ralliautoja, kouluttaa kuljettajia ja järjestää erilaisia tapahtumia mm. rallikyydityksiä ja itse ajoa nelivetoisella Subarulla. Huonojen sääolosuhteiden takia mekään emme sorateille tai lumelle ajamaan päässeet, joten ajot suoritettiin rallisimulaattorilla sisätiloissa.

Annukka Pajunpää voitti meillä henkilöauton! 3 kuvaa

Annukka Pajunpää voitti kevään 2012 aikana B-korttia ajavien kesken palkintona olleen henkilöauton! Tehtävänä oli arvata käyttöönottopäivämäärä ja ajetut kilometrit ja Annukalla lukemat olivat lähimpänä.

Mopokoulutusta 2012 19 kuvaa

Mopokoulutuksen ajot alkavat käsittelyharjoituksilla harjoituskentällä. Mopojen siirtämiseen käsittelyharjoituksia varten käytämme moponkuljetusperävaunua. Seuraavat ajoharjoitukset ovatkin sitten liikenteessä. Mopokurssi päättyy teoria-ja käsittelykokeeseen. Useamman opettajan ja viiden mopon avulla pystymme palvelemaan entistäkin paremmin.

Uudet autot 2012 8 kuvaa

Uudet autot tulivat keväällä 2012 käyttöön. Hankimme hyvin varusteltuja pienempiä ja isompia diesel-ja bensakäyttöisiä Toyotia sekä Pohjanmaan ainoa opetuskäytössä oleva Lexus IS200D F-sport. Käytössäsi on myös automaattivaihteinen Toyota Prius Hybrid! Autoissa on joko peruutustutka tai -kamera joka helpottaa pysäköintiä ahtaissa paikoissa.

MP-näyttely 2012 Kokkola 22 kuvaa

Kuvia mp-näyttelystä pääsiäisenä Kokkolassa, jossa mekin olimme mukana.

 

Endurosafarilla Espanjassa 2012 25 kuvaa

Mopo-ja moottoripyöräkouluttajamme Juha ja Jussi kävivät Espanjan Fuengirolassa seitsenkertaisen enduron maailmanmestarin Kari Tiaisen vetämällä endurosafarilla.

MP 2012 21 kuvaa

2012 MP-messujen tarjontaa Helsingin Messukeskuksessa.

Mopo-ja mp-varusteet 2 kuvaa

Meillä mopo-ja motskarikuskit saavat ajotunneille käyttöönsä kunnon ajovarusteet. Hyvät varusteet suojaavat sateelta, kylmältä ja ennen kaikkea tekevät ajamisesta turvallisempaa.

Formula Radical Kemoralla 2010 19 kuvaa

Kokemuksia hakemassa Kemoralla: Formula Radical ja Rory Penttinen kyydittivät JP:n ja Classicin henkilökuntaa kemoralla 18.6.2010

Tapahtumassa mukana myös autoliike Nystedtin henkilökuntaa.

Premier Park 2011 23 kuvaa

JP-Liikennekoulun ja Trafikskola Classicin koulutus- ja virkistyspäivä Premier Parkissa Porvoossa. Ohjelmassa ajoharjoittelua radalla Mercedes Benzin 180-250 C-class 2- ja 4-vetoautoilla ja 250 GLK 4-vetomaastureilla maastossa.

MP 2011 108 kuvaa

2011 MP-messujen kuvia Helsingin messukeskuksesta.