Ajokortti osamaksulla

B-ajokortti (henkilöauto) 67 €/kk

Maksusopimus edellyttää, että asiakas aloittaa opiskelun vähintään puoli vuotta (6kk) ennen ajokokeen suorittamista. Asiakas maksaa JP-liikennekoulu Oy:lle kuuden kuukauden ajan kuluitta 67 €/kk, jonka jälkeen hän hakee Resurs Bank autokoulurahoitusta rahoituksen jäljellä olevalle summalle (2000 €).

Resurs Bank autokoulurahoitus vaatii hakijalta vähintään 20 vuoden iän (luotonhakija voi olla muu henkilö kuin ajokorttia suorittava, esim. toinen vanhemmista.) ja hyväksytyn luottopäätöksen. Luottopäätös tulee olla hyväksyttynä ennen kuljettajantutkintoa. Luoton kokonaiskustannukset 42 kk:n ajalle on yhteensä 2814 €, sisältäen koron ja tilinhoitokustannukset. Jäljellä olevan pääoman voi milloin tahansa maksaa loppuun, jolloin kokonaiskustannukset pienenevät.

Rahoitussuunnitelma sisältää autokoulun kaikki kolme vaihetta(perus-, harjoittelu- ja syventävävaihe), sekä pimeänajon simulaattorikoulutuksen. Viranomais- ja lisäopetusmaksut eivät sisälly suunnitelmaan.


Viranomaismaksuja ovat

  • Ajokorttilupahakemus Ajovarmalle 40 €
  • Ratamaksu ajoharjoitteluradalle perusvaiheessa 50 €
  • Tutkintomaksu tutkintotoimistolle 96 €
  • Ratamaksu ajoharjoitteluradalle syventävässä vaiheessa 70 €

Kolmivaiheisen kuljettajaopetuksen kaikki viranomaismaksut yhteensä 256 €

HUOM! JP-Liikennekoulu Oy ei vastaa kolmannen osapuolen mahdollisista hinnankorotuksista. Rahoituslaskelma on esimerkkilaskenta, josta voidaan asiakkaan toiveiden mukaan poiketa. Rahoitus aika voi pisimmillään olla 72 kk.Lisää rahoitusvaihtoehtoja täällä >